top of page

Combo body massage met cranial releases en facial shiatsu

De Combo massage is onze meest kenmerkende behandeling, een combinatie van meerdere technieken, uitgevoerd op een intuïtieve manier, waarbij een diepere, meer ontspannende, helende energie wordt overgebracht. Deze technieken omvatten zachte of diepe massage, brede ‘strokes’ met handen of onderarmen of specifiek met duimen en knokkels, Shiatsu drukpuntmassage, stemvorkbehandeling, Reiki en manuele lymfedrainage.
Ook wordt gecombineerd met cranial release en face shiatsu, gebruik makend van elementen uit de craniosacrale therapie. Deze bevordert de verbinding tussen lichaam en geest zodat het zelf genezend vermogen gestimuleerd wordt.
Deze behandeling kent  zijn eigen flow en ritme en werkt helend en ontspannend op meerdere niveaus.

Goed om te weten:

Prijs €75,- duurt 90 minuten 

Verzorgd door Nicoleta of Iulian

Deze behandeling kan ook zonder cranial releases en facial shiatsu worden geboekt in een sessie die 70 minuten duurt. Body massage. Prijs €60,-

Combo massage XL

Langere versie van onze meest kenmerkende behandeling, de combo massage waarbij extra aandacht wordt besteed. Met voetreflexologie en cranial release bevordert de verbinding tussen lichaam en geest zodat het zelf genezend vermogen gestimuleerd wordt.

Goed om te weten:

Prijs €100,- duurt 120 minuten

Verzorgd door Nicoleta of Iulian

 Massage in zijligging

De zijligging is een weldadige en ontspannende positie om in gemasseerd te worden. Het geeft een diepe vorm van ontspanning.
Denk eens aan mensen met overgewicht of mensen die door diverse redenen niet op rug of buik kunnen liggen (operaties, klachten) maar ook mensen met angststoornissen.

Goed om te weten:

Prijs €60,- duurt 70 minuten

Verzorgd door Iulian

Deep tissue massage

Deep tissue is een stevige diepe drukpuntmassage waarbij met langzame bewegingen en frictie via de spiervezels de diepere lagen van spieren en bindweefsel worden bereikt. Een intense massage.

Goed om te weten:

Prijs €65,- duurt 70 minuten

Verzorgd door Iulian

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage bestaat uit soepel glijdende bewegingen in een traag tempo en met lichte druk om te helpen ontspannen. Deze zachte massage stimuleert de sensorische zenuwuiteinden in de huid waarbij via het zenuwstelsel verbinding wordt gemaakt met de hersenen. Daarbij wordt endorfine, onze natuurlijke pijnstiller, afgegeven. Deze feel-good chemicaliën creëren een gevoel van welzijn. Ontspanningsmassage stimuleert tevens de bloedcirculatie en het lymfesysteem waarmee afvalstoffen worden afgevoerd.

Goed om te weten:

Prijs €60,- duurt 70 minuten

Verzorgd door Iulian

Bamboemassage

Deze unieke massagemethode maakt gebruik van verwarmde bamboestokken met verschillende afmetingen om strakke spieren te ontspannen, stress en spanning los laten en de flexibiliteit te verbeteren. Bamboemassage geeft een ongekend gevoel van rust en ontspanning, je spieren voelen gestretcht en opgewarmd.

 

Goed om te weten:

Prijs €60,- duurt 70 minuten

Verzorgd door Iulian

Deze behandeling kan ook met cranial release en facial shiatsu worden geboekt in een sessie die 90 minuten duurt. Bamboo with cranial releases. Prijs €75,-

Ayurvedic Shirodhara

met combo massage

Shirodhara is de koningin van de Ayurvedische olie therapieën. Een behandeling waarbij in een continue stroom warme olie over je voorhoofd druppelt, om precies te zijn over je ajna chakra, ook bekend als het 'derde oog'. Dit stimuleert de circulatie in de hersenen waardoor het geheugen verbetert. Het is de perfecte behandeling tegen chronische hoofdpijn, slapeloosheid, angst en nervositeit. Shirodhara brengt u in een dieper bewustzijn waar de geest kan ontspannen en zichzelf reorganiseren.

Een sederende massage die raden wij u de rest van de dag vrij nemen.

Deze behandeling komt met combo body massage, om je lichaam en geest voorbereiden voor de druipende warme olie. 

 

Goed om te weten:
Prijs €120,- duurt 150 minuten

Verzorgd door Nicoleta of Iulian

Zwangerschapsmassage

Deze behandeling ondersteunt gedurende de zwangerschap en geeft verlichting en ontspanning. Met specifieke technieken kunnen ongemakken zoals stress en spierpijn worden verminderd, de bloed- en lymfecirculatie worden verbeterd en het fysiologische en emotionele welzijn van zowel de moeder als de foetus doen toenemen.
Zwangerschapsmassage bevordert een gemakkelijke en gezonde zwangerschap en zorgt voor een zelfverzekerde aanstaande moeder.

 

Goed om te weten:
Prijs €75,- duurt 90 minuten

Masseren vanuit zijligging

Verzorgd door Nicoleta of Iulian

Voetreflexologie

Een vorm van massage waarbij specifieke reflexgebieden in de voet, overeenkomend met andere delen van het lichaam, worden gemasseerd. Door middel van druk en massage op deze reflexzones worden de organen gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Het lichaam wordt gestimuleerd zich te ontdoen van gifstoffen en aangemoedigd  zichzelf te herstellen.
Deze natuurlijke benadering van genezing is gebaseerd op de theorie dat elk orgaan, gebied en systeem in het lichaam via zenuwbanen en elektromagnetische kanalen (meridianen) is verbonden met een reflexpunt in de voeten.
Daarom kan het masseren van deze punten eventuele blokkades in de overeenkomstige delen van het lichaam opheffen. Het zorgt voor een goede balans in de bloedsomloop, het afscheidingssysteem, de spijsvertering, het hormonale stelsel, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het lichaam is hierdoor minder vatbaar voor infecties.

 

Goed om te weten:
Prijs €50,- duurt 55 minuten

Verzorgd door Nicoleta of Iulian

Deze behandeling kan ook met cranial release en facial shiatsu worden geboekt in een sessie die 70 minuten duurt. Combo reflexology. Prijs €60,-

Express massage

De express massage is een rug-schouder-nek of benen massage die stress en spierpijn wegneemt veroorzaakt door een hectische levensstijl. Een gepersonaliseerde behandeling voor uw specifieke klachten. 

 

Goed om te weten:
Prijs €40,- duurt 40 minuten

Verzorgd door Iulian

Deze behandeling kan ook met cranial release en facial shiatsu worden geboekt in een sessie die 55 minuten duurt. Combo express. Prijs €50,-

Chakra behandeling

Deze behandeling combineert klank, helende energie en massage om de gezondheid op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te verbeteren. Alle gebieden die beschadigd of geblokkeerd zijn, worden door middel van positieve trillingen geholpen om in hun natuurlijke en gezonde toestand terug te keren.
Helende energie wordt als het ware uitgenodigd om, met behulp van onvoorwaardelijke liefde, rechtstreeks in de persoon te stromen. Zo wordt op een diep niveau opnieuw verbinding gemaakt met de kernessentie.
Kristallen met specifieke kleur en therapeutische eigenschappen worden op en rond het lichaam geplaatst. Deze kristallen helpen de chakra's te deblokkeren. Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Ze helpen ons bij stress, ziekte en emotionele bagage.
Deze therapie omvat tevens counseling. Hiermee krijgt u inzicht in wat er in uw lichaam gebeurt. Fysiek, emotioneel en energetisch.
U zult zich verfrist, sterker, diep ontspannen en verjongd voelen. Blokkades uit het aura worden weggenomen. U zult  een grotere liefde en waardering voor uzelf ervaren.

 

Goed om te weten:

Prijs €100,- duurt 120 minuten

Verzorgd door Nicoleta

Reiki

Een praktische vorm van helende energie waarbij het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen wordt geactiveerd. De energie gaat naar de bron van de ziekte en werkt daar waar dat het meest nodig is. Geblokkeerde energieën komen vrij, het lichaam wordt van gifstoffen ontdaan en de balans in het lichaam wordt hersteld.
Een behandeling voelt als een wonderbaarlijk gloeiende straling die door en om je heen stroomt. Reiki behandelt de persoon als geheel: lichaam, emotie, ziel en geest. Fysiek bevordert het spierontspanning, het verlicht pijn en het verkort de tijd die nodig is om beschadigd weefsel te herstellen. Mentaal en emotioneel vermindert het angst en versterkt het een gevoel van vrede, veiligheid en welzijn. Spiritueel bevordert het een sterker zelfbewustzijn, het versterkt de intuïtie en spirituele groei.

Goed om te weten:

Prijs €60,- duurt 70 minuten

Verzorgd door Nicoleta of Iulian. 

Goed om te weten

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

In ons studio kunt u met je mobiel bankieren app of per contant betalen.

 

Op zoek naar een origineel cadeau? U kunt bij ons Cadeaubonnen kopen.

bottom of page