top of page

Body waxen met hete paraffin 

Waxen is een zorgvuldige, effectieve methode van veilig en hygiënisch verwijderen van ongewenste haren op zowel grote als kleine gebieden, vanaf de wortel van elk haarfollikel.
Non Strip Waxen (zonder papierstrips), ook bekend als Hard Waxen is het aanbrengen van gesmolten wax met een spatel waarna deze wordt  afgepeld. Deze harsmethode is meer geschikt voor de gevoelige gebieden.

Hardwax werkt het beste op grof haar en in kwetsbare gebieden omdat de wax bij het afkoelen en verharden het haar oppakt en van de huid tilt. Bij het verwijderen van de wax wordt de huid niet meegetrokken. Een Full Brazilian betekent het verwijderen van haren uit de schaamstreek. We kunnen een strook of een driehoek aan de voorkant overlaten, afhankelijk van uw voorkeur.

 

Wij bieden een nabehandeling aan met een bio-olie om de huid te kalmeren. U dient uw gewaxte huid niet te exfoliëren gedurende twee dagen na de behandeling. Na deze periode raden we dagelijkse droge exfoliatie aan om ingroei van haren te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van waxen t.o.v. scheren?
Waxen verwijdert haar vanaf de wortel waardoor uiteindelijk de haargroei vermindert. Haar dat minstens een centimer lang is bij het waxen zal over het algemeen niet eerder dan 2 weken na het waxen weer beginnen te groeien. Bij scheren wordt het haar in een stompe hoek gesneden waardoor stoppels ontstaan. Daarnaast wordt het haar niet tot op de wortel verwijderd zodat het binnen een paar uur weer begint te groeien.

 

Een waxbehandeling afspraak kunt u alleen per bellen of email doen.

Prijzen

Vrouwen

Gehele benen €40,-

Boven- of onderbenen €30,-

Brazilian €40,-

Gehele rug €25,-

Onderrug €15,-

Armen €30,-

Oksels €10,-

Buik €15,-

Billen €15,-

Borst €15,-

Bikinilijn €30,-

Bovenlip €5,-

Gehele gezicht €30,- 

Goed om te weten

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

In ons studio kunt u met je mobiel bankieren app of per contant betalen.

bottom of page